Pàgina principal >> Esports >> El F.S. Martorell guanya el primer derbi
Noticia

El F.S. Martorell guanya el primer derbi

18/09/2006

Comparteix
El Martorell s'ha emportat el primer derbi de la temporada a la Divisió d'Honor de futbol sala. L'equip del Baix Llobregat ha derrotat el Barça a domicili (1-3) en partit corresponent a la primera jornada de la competició. Els jugadors dirigits per Sito Rivera han obert el marcador als dos minuts de partit, mitjançant el brasiler Flavio. El mateix Flavio, ja a la segona part, ha estat l'encarregat de sumar el segon del seu equip i del seu compte particular. Amb aquest marcador, els blaugranes s'han llançat a l'atac per intentar retallar distàncies. Un gol de Chico ha situat l'1-2 que ha donat esperances als barcelonistes, però poc abans del final Diego Blanco ha sentenciat amb l'1-3 definitiu.
Amb aquest marcador, el Martorell se situa en el grup d'equips que han aconseguit la victòria en la jornada inaugural de la Lliga de futbol sala, juntament amb Benicarló, Caja Segovia, Celta de Vigo, Carnicer Torrejón, Boomerang Interviú, MRA Navarra i Playas Castelló.
A la segona jornada de la competició, el Martorell jugarà a casa davant el Caja Segovia, mentre que el Barça visitarà la pista del PSG Móstoles.