aMartorell.com

L�App cultural de l�Ajuntament de Martorell   
Pàgina principal >> Política >> Resposta de l'Ajuntament en referència a la aprovació de les festes locals
Noticia

Resposta de l'Ajuntament en referència a la aprovació de les festes locals

aMartorell.com
30/03/2006

Comparteix
(Font: Gabinet de premsa de l'Ajuntament de Martorell)

Us passem l'acta del ple del dia 20 de juliol de 2005 on en el punt núm.14 (pag. 64 del document.doc) es reflexa l'aprovació per unanimitat de les festes locals de l'any 2006.

Us demanem la divulgació d'aquesta informació a fi d'evitar confussions a la
ciutadania
.

(Extret del document adjunt)

14. PROPOSTA D’APROVACIÓ DE LA PROPOSICIÓ DE LES DUES FESTES LOCALS PER A L’ANY 2006.

Es dóna compte del dictàmen de la Comissió Informativa d’Atenció al Ciutadà i Serveis a les Persones, de data 13 de juliol de 2005.

La Sra. ALCALDESSA diu: el que es proposa és el dia 24 d’abril, que és un dilluns, i el dia 14 d’agost que és Festa major.

Sotmesa la proposta a votació, l’Ajuntament Ple, per unanimitat dels assistents, acorda:

Atès el que disposa l’article 37.2 de l’Estatut dels treballadors i l’article 46 del Reial Decret 2001/1983, de 28 de juliol relatiu a l’aprovació pel Ple de l’Ajuntament de les dues festes locals.

Vista la moció de l’alcaldia amb data 9 de juny d’enguany mitjançant la qual es proposen les dues festes locals del municipi de Martorell.

Primer: Proposar com a festes locals al terme municipal de Martorell durant l’any 2006 les següents:

- 24 d’abril
- 14 d’agost (Festa Major)

Segon: Traslladar el present acord al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i disposar es dóni publicitat d’aquest a la població de Martorell.

[ Fer comentari ]

Toni
30/03/2006
18:58

comentari? sense comentaris...

Toni
30/03/2006
19:07

Per cert, avui pensava que mentre al PSC preparem amb il·lusió l'assistència a l'acte de dissabte de ZP a Cornellà, en un moment històric d'aprovació del nou Estatut i de l'alto el foc d'ETA, i mentres observem com es comencen a fer realitat tants projectes del nostre programa a Martorell (es a dir, mentre fem POLÍTICA amb majuscules), altres es dediquen a fer actes de desagravi a un presumpte agravi que només existeix en la seva ment obcecada, d'un tema que no preocupa més que a alguns caps "pensants" (?) del seu partit, i del qual, en tot cas, són còmplices per que van votar a favor en el ple... penso que tot això posa en el seu lloc a uns i atres. HE DICHO (Buf, quina parrafada.... ;-)

LLuís
30/03/2006
20:09

Sobren comentaris

Dani
30/03/2006
20:21

Ja que aquès espai és públic, Toni, explicans que és fer política amb majúscules sense entrar en comparacions d'abans, despres, aquests o aquells. Que s'està fent? Els ciutadants de Martorell els agradarà saber-ho. Neteja? Manteniment? Parcs? Espais lúdics per als nens? Recuperació i neteja de bosc? ...

Jaume
31/03/2006
01:26

He llegit el punt, i enlloc diu que s'aprovés que la Fira de Primavera seria el 24 d'abril. Podria seguir sent el darrer cap de setmana d'abril, doncs dilluns 1 de maig és també festa

Toni
31/03/2006
12:12

Jaume, sempre s'ha fet la Fira de Primavera coincidint amb el dilluns de festa local. Dani, de neteja hi ha un nou contracte molt millor que el que hi havia, per exemple hauràs vist que ha començat lo d'"endrecem aquest espai", actuacions integrrals de neteja i manteniment per barris. POLÏTICA amb majúscules és tenir un projecte per la ciutat i treballar per ell (i concrectar-lo en temes com aquest de la neteja, la nova llar d'infants, el nou camp de futbol, el nou ambulatori, més transport públic, tot això S'ESTÀ FENT), i no aprofitar qualsevol circumstància per atacar a l'adversari. Quan temps fa que l'oposició no debateix temes de gestió, sino que es dedica a tacar per sistema?

Toni
31/03/2006
12:13

Volia dir atacar per sistema, pero tacar també taquen ;-)

Carme
01/04/2006
12:49

Si no s´hi van fixar és el seu problema. Jo no vull uns politics a l'oposició (que per cert cobren més que molts regidors que estan al govern, cosa que sovint volen que la ciutadania oblidi) que només estiguin pendents de com poden menysprear a l' EQUIP de GOVERN, i que no sapiguen el que voten. Senyors, ja són una mica grandets.

MNT
01/04/2006
21:16

Martorell està brut, la fira canviada, asfalten els carrers a mitges, l'estació no està acabada, l'hospital està a reventar de gent, urgències es un drama, la circulació increible, etc. No tinc preferències polítiques, pero tenia la esperança de veure Martorell amb un altra cara.

Toni
03/04/2006
14:03

Martorell està ara més net (després que es va millorar la contracta de neteja), la Fira ha millorat molt en assistència i activitat els darrers anys, l'estació intermodal gestionada per l'actual govern estarà acabada aquest any, pel tema de l'hospital i urgències s'ha signat el Pacte per a la Salut al Baix Llobregat Nord (33 millions d'euros pels propers anys, per ampliar l'Hospital, constuir un ambulatori nou, reformar l'existent, etc.). Lo d'asfalten els carrers a mitges me lo explique, i el tema del trànsit és cert que està difícl, com tantes coses respon al fet d'un creixement de la ciutat del que no es va preveure les seves conseqüència en el seu moment, però també es resoldrà amb els projectes de circulació alternativa en marxa. Més coses, MNT, que m'encanta explicar el que s'ha fet. Encara que no voldràs que en 3 anys s'arregli lo que es va fer malbé en 16, però deu n'hi do el que s'ha fet... ;-)

Marc
03/04/2006
16:07

Toni, sort que ens expliques la llista de coses que dius que ha fet l'ajuntament perque anant pel carrer res del que dius es nota!

Toni
04/04/2006
19:12

Marc. poc et passejes tu per Martorell. T'aconsellaria que un cap de setmana agafessis la guagua (si, ara circula també els caps de setmana!) i comencessis per anar al nou camp de futbol de gespa de Torrent de Llops a veure algun partit. Després podries passar per la nova rotonda del davant de la estació del carrilet (la que té la locomotora al mig) i anar a les obres de l'estació intemodal, força avançades ja. Passa't per davant de l'Ateneu, també en obres per recuperar-lo pel barri. Continua per algun dels barris on s'està fent l'"endrecem aquest espai" (manteniment i neteja integral, que falta feia). Pots visitar més obres si vols: les del nou CAP a Torrent de Llops, la reforma de l'ambulatori de Buenos Aires, la nova llar d'infants de la Vila, etc. Pots anar a la nova Plaça de les Cultures de davant del Centre Cultural. I com és cap de setmana, podràs gaudir d'alguna activitat de la renovada i mai vista oferta cultural i lúdica que tenim en aquest poble. Que et vagi de gust la passejada!

AbrilMartorell
26/04/2006
20:10

Toni, t´estas passant amb les parrafades, cada cop tens més feina a donar explicacions, perquè serà??????????

nota de prensa
26/04/2006
23:01

Marc, es veu que el toni només es belluga per certs llocs. No ha pasat per l'aparcament de la RENFE (si, ja se que no es municipal) on hi han uns sots increibles. No ha anat a urgencies a l'hospital on les cues son de 5 o 6 hores. No ha patit la vila tallada durant una setmana, sense cap sortida posible. No ha passat pel costat dels contenidors quan gent incivica deixa mobles el dia que no toca. No ha necesitat una farmacia de guardia quan en una poblacio de 25.000 habitants nomes hi ha una... i no segueixo, sino tambe son parrafedes

Toni
03/05/2006
14:51

AbrilMartorell (cap relació amb el polític franquista, suposo), no t'agrada sentir opinons contràries? Doncs t'hauràs d'anar acostumant, a més és escoltar i llegir són exercicis sans, te'ls recomano ;-) Quant a "nota de prensa"... el govern municipal té culpa de tot, oi? De lo que no és municipal, del que depen d'altres administracions, de la gent incívica... De les alèrgies primaverals no? te les has deixat, de res... I Faria una parrafada deu vegades més gran amb les coses BONES que hi han a Martorell (per sort, cada vegada més, i a més, m'agraden més les bones, mira, que hem de fer), però altre dia... Per cert, el mèrit de les bones no és només del govern.

JBM
03/05/2006
17:21

Toni, com et passes amb l´AbrilMartorell, sembla que estiguis rabiós per alguna cosa, tio. Tranqui Willy.

AbrilMartorell
03/05/2006
20:27

Què et passa Toni?. Qui és aqui el que no accepta les opinions dels demès?. Sencillament em molesten els "politiquillos", siguin d´on siguin. I per sort amb aquesta web, podem dir cadascú la nostra, sense faltar a ningú.

Vicenç
03/05/2006
22:49

Toni menys vendre la moto, que tothom ja sap com està Martorell... amb això no vull dir que la culpa la tingui l'actual govern. El que si que em fa gràcia (i no cal que em contestis amb una parrafada que ja se la resposta) és per què tot això que dius que feu pel poble s'està fent a un any vista de les eleccions???

Toni
04/05/2006
09:28

Clar que et contesto, amb una parrafada i amb dues si cal. Com està Martorell no és com tu diguis que està, Vicenç... De fet està millor que mai. I fa tres anys que s'estan fent coses, encara que si ara es visualitza més és una qüestió de temporalització. Quan arriba un nou govern, cal un temps per posar en marxa els projectes, això és obvi. Digue'm quina és la teva resposta, oracle de Delfos.

Toni
04/05/2006
09:29

JBM, no cal que defensis al AbrilMartorell que ja ho fa ell prou bé solet :-D

Toni
04/05/2006
09:31

AbrilMartorell, veig que alguna relació amb el polític franquista si que tens, perquè aquest discurs dels "politiquillos" és més de dretes que SanPatrás. Per cert, si parlar de "politiquillos" no és faltar. De totes formes, no t'emprenyis, home, que és primavera ;-)

nota de prensa
04/05/2006
09:44

Toni, potser el que te la sang alterada per la primavera ets tu, que no aceptes els comentaris dels demes. Ni tot es bo ni tot es dolent, pero acepta els fallos i no posis mes excuses, Martorell no està be i per molt que vulguis posar flors, no li tapas els defectes. Aquesta pàgina es per expresarse lliurement, aixó vol dir que tant tu com jo, com tots els que escriuen aqui poden dir la seva, sense faltar al respecte a ningú. He vist comentaris teus d'altres dies i no estavas tant alterat. Que pasa? ja no tens arguments per defensar al actual govern? No pots acceptar que tot no ho fan be? Sembla que tinguis algun tipus de benefici personal per defensar-los

Pau
04/05/2006
09:45

Toni, el pitjor que teniu els polítics és que tots dieu les mateixes coses tant quan governa el vostre partit com quan està a l'oposició. Cada cop em sou menys creíbles.

C.F.G.
04/05/2006
10:06

Que se te ve el plumero Toni!!!

nota de prensa
04/05/2006
10:32

Toni, pels comentaris que fas, veig tu tens algo a veure amb l'actual govern a Martorell, es a dir que deus pertanyer a l'equip de govern o rodalies. Si es així deus cobrar un sou del ajuntament. I si tot aixó es aixi.....QUE FAS TOT EL DIA POSSAT A AQUESTA PÀGINA???????????

JBM
04/05/2006
11:52

notade prensa, l´equip de desgovern.

AbrilMartorell
04/05/2006
14:58

Toni, com carregas! Estas lluitant contra marea tu sol. Tots els comentaris et van en contra. Qui es aqui el que raó, oracle de Delfos? No acceptas res. Sembla que tinguis una venda als ulls, "politiquillo". Raona ja!!!!!!

Toni
08/05/2006
12:26

AbrilMartorell, això de fer varis comentaris amb diferents nicks és un truc més vell que el TBO. Si vols ara faig jo mitja dozena... però no cal ja es veu qui és el hooligan :-D Quant al comentari que fas com "nota de prensa", és curiosa la deducció que fas de que cobro un sou de l'ajuntament a partir de que segons tu tinc a veure quelcom amb l'actual govern. Faré el mateix: de la manera que parles, està clar que ets convergent. Com ets convergent, segur que governs anteriors et van endollar a alguna administració municipal o autonòmica, per la qual cosa cobras un sou públic. Que fas tot el dia (més que jo, per cert) en aquesta web, i segurament en altres més inconfesables? I no t'emprenyis, que t'asseguro que jo no ho estic. A la càrrega, AbrilMartorell i els seus nicks (però tens alguna cosa a veure amb el polític franquista o no?)

nota de prensa
08/05/2006
14:37

Toni jo no soc abrilmartorell, no em fa falta amagar-me dintre d'altres niks. Amb un ja en tinc prou. Segon punt, pots opinar pero no faltar al respecte. Tercer punt, jo no cobro cap sou de l'admnistració. Tercer punt, si no cobro cap sou de la administració, em puc posar a aquesta pàgina les vegades que em doni la gana. No haig de donar-te explicacions de la meva vida. Quart punt, no soc convergent ni molt menys franquista, quedarias parat si sapiguesis qui soc. Referent a lo incofesable de les pàgines que visito, també quedaries parat. Em sembla que has volgut ser mes llest del compte.

Toni
08/05/2006
15:41

Aviso, va parrafada. "Nota de prensa", jo a tu t'haig de donar les mateixes explicacions de la meva vida que tu a mi de la teva, que ets qui ha començat a fer comentaris sobre d'on em trec jo les garrofes. La qual cosa és una manca de respecte, trobo, així com lo de "politiquillo" (ho sigui o no), lo de per on em bellugo o em deixo de bellugar o lo de si tinc beneficis personals o no (repassa els teus posts), així que no pretenguis donar-me'n lliçons, de respecte. I lo de les suposades filiacions polítiques, si tu em poses etiquetes, jo te les posaré a tu amb tot el dret. Bé, ja ens hem posat seriosos, així que a partir d'ara ens portarem bé tots dos, oi? Doncs això.

AbrilMartorell
08/05/2006
15:46

Jajajajajajaja!!!!!!!! Com m,agrada que et piquis Toni. I mira si, m´agradaba molt el TBO, sobre tot la familia Ulises, per cert, no se qui em recordan...... No em fa falta tenir més d´un nick, soc únic e irrepetible (que consti que no soc pedant). D´altra banda, si no veig les coses igual que tú, això vol dir que tinc a veure amb algú franquista? "Me lo explique", ó millor no, que ja ens estem fent pesadets. Salut company!

nota de prensa
08/05/2006
15:47

torno a dir-te que jo nomes soc nota de prensa. Els altres nikcs no son meus. I no fa falta ser agresiu. Aquesta pàgina es per expresar-se lliurement, no per amargar-se la vida. No fa falta que contestis si no vols, pero en el comentari anterior parles de coses que jo no he dit.

Toni
08/05/2006
15:55

Que m'estaves esperant? Continuo pensant que hi ha una extranya coordinació entre tu i "nota de prensa", si afegim algú altre com el JBM sembleu la Santíssima Trinitat, una i trina, ja m'entens. I si tu em dius "politiquillo", de bon rotllo suposo, doncs jo faig conya, també de bon rotllo, amb el teu nick i el polític franquista. Res més. Si, a mi també em recorda aquesta familia a ala que va inspirar la Plaça del Vi. I no estic picat, més voldries. Mitja dotzena d'abrilsmartorells en caldrien, i amb prou feines...

Toni
08/05/2006
15:59

"notadeprensa", repassant els posts l'únic que no has dit és lo de "politiquillo", la resta si. Així que el respecte, en els dos sentits.

JBM
08/05/2006
16:04

Els ciutadans de peu com nosaltres treballem tot el any pel poble, vosoltres TONI, tan sols ho feu i malament i a mes cobran, quan esteu allà dalt. Avans de que el tripartit estigues el poder ningú os veia en lloc i ara sembleu moscas que aneu a menjar la merda. Per cert, caquetes de gos ni ja un tip en aquest poble. I aquí el unic facha franquista que ja ets tú, TONYCARAALSOL!!!

nota de prensa
08/05/2006
16:15

Torno a repetir que jo només soc NOTA DE PRENSA. Per altre banda no tinc intenció de entrar en aquest joc. Si us plau, fes els comentaris que vulguis pero, si us plau, no et tornis a dirigir a mi. Jo faré el mateix

ReDevil
09/05/2006
13:14

Quin zipote teniu muntat! ea ea ea JBM se cabrea hahahahhaha!

JBM
09/05/2006
16:11

Ei, no em cabrejo, de veritat, de bon rotllo, pero es lo que hay, sino mira el que pasa a Marbella. No voldràs que passi aquí, oi xatu?. A tot arreu passa, a mes o menys escala. L´ajuntament està ple de Faraons, tu ja m´entens.

JBM
09/05/2006
16:13

Ara per era lo mes important es que guanyem la Champios, i a ca N´oliveres ho celebrerem tots plegats. Ostia.

Toni
10/05/2006
15:18

Vist el "nivell" del debat, sobre tot per part del JBM (pobre home), millor deixar-ho aqui. Notadeprensa, OK.

JBM
15/05/2006
18:40

Toni, esperem que les proximes eleccions, el poble os foti al carrer, perque vividors com vosaltres ja en tenim prou. Quan son les festes sortiu com les moscas a la merda i el reste de l´any no es veu el pel. INTERESSATS. Sou una coola d´ineptes que no sabeu res del poble, tan sols ho sabeu cada 30 de cada mes.

Toni
15/05/2006
19:06

Pobre pobrissó home homenet

[ Fer comentari ]

     

El teu comentari ...

La IP del teu ordinador és: 54.37.205.123  
Nom
Autentifica't amb facebook i el comentari es publicarà automàticament
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
 
Quins caràcters hi veus?
 
>> Publicar comentari >>         
 
DlDmDcDjDvDsDg
25262728293001
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30310102030405

acpg

acpg

  Un producte de:

www.aMartorell.com